Acemoğlu: Sağlıklı bir büyüme olması için ücretlerin artması lazım Acemoğlu: Sağlıklı bir büyüme olması için ücretlerin artması lazım

Ayetullah Hamaney'in resmi internet sitesinde yayımlanan açıklamasında Nasrallah'ın ismi nin hiç geçmemesi dikkati çekerken tüm Müslümanları Lübnan halkı ve Hizbullah'ın yanında durmaya ve "gaspçı ve baskıcı rejime karşı" onları desteklemeye çağırdı.

Öncelikle "savunmasız Lübnan halkının" öldürülmesini kınaydığını belirten Hamaney, bunun "İsrail liderlerinin dar görüşlülüğünü ve aptalca politikalarını kanıtladığını" söyledi.

Hamaney, "İsrailli suçlular, Lübnan'daki Hizbullah'ın kalelerine önemli bir zarar veremeyecek kadar küçük olduklarını bilmeliler. Bölgedeki tüm Direniş güçleri Hizbullah'ı destekliyor ve yanında duruyor" ifadelerini kullandı.

Güvenli bir bölgeye götürüldü

Öte yandan, İran kaynakları, İran’ın dini lideri Ayetullah Hamaney’in güvenli bir bölgeye götürüldüğünü duyurdu. Hamaney’in tahliyesi, İsrail’in saldırısının ardından bölgede yükselen gerilimle bağlantılı olarak değerlendiriliyor. 

Editör: Ömür Ünver