Asgari ücret; Ekonomi yönetimi fedakarlığı yine çalışandan bekleyecek Asgari ücret; Ekonomi yönetimi fedakarlığı yine çalışandan bekleyecek

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 31 ilde eş zamanlı olarak yapılan operasyonda 176 terör örgütü mensubunun gözaltına alındığını duyurdu.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"31 ilde PKK/KCK-PYD/YPG yönelik düzenlenen “GÜRZ-20” operasyonlarında 176 şüpheli terör örgütü mensubu yakalandı Milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz. 

Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlüklerince Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bitlis, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzincan, Erzurum, Elazığ, Gaziantep, Hakkâri, Hatay, Iğdır, İstanbul, İzmir, Kars, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mersin, Nevşehir, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Tunceli ve Van’da düzenlenen operasyonlarda şüphelilerin;

Terör örgütü içerisinde faaliyet gösterdikleri,  Terör örgütünün gençlik yapılanması içerisinde bulundukları, Terör örgütüne finans sağladıkları, Sosyal medya hesapları üzerinden terör örgütü propagandası yaptıkları, Yol kapama, lastik yakma, taş/havai fişek/molotofkokteyli atma şeklinde kanunsuz gösterilere katıldıkları tespit edildi.

Operasyonlar sonucu:  Çok sayıda ruhsatsız tabanca, ruhsatsız av tüfeği, Çok miktarda uyuşturucu madde ile Örgütsel doküman ve dijital materyal ele geçirildi.

Operasyonları koordine eden Cumhuriyet Başsavcılıklarımızı ve operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle."

Editör: Ömür Ünver