Gündem

İstanbul'da iki kadını öldürüp intihar etti

İstanbul Fatih'te bir kişi iki kadını öldürdükten sonra tarihi surlardan aşağıya atlayarak intihar etti

İstanbul’un Fatih ilçesinde bir kişi, bilinmeyen bir nedenle bir kadının kafasını keserek tarihi surlara çıkarak aşağıya atladı. Olayın ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İstanbul Valiliği olayla ilgili açıklama yayımladı.

İstanbul Fatih'te bulunan Edirnekapı Surları'nda bir kadın kafası kesilerek öldürüldükten sonra aşağıya atıldı. Katil ise aynı yerde canına kıydı. Olay ile ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü basın açıklaması yayımladı.

19 yaşındaki S. Ç.'nın, 2 kadını öldürerek hayatına son verdiğini belirten İstanbul Emniyet Müdürlüğü şu ifadeleri kullandı:

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, 04.10.2024 tarihinde Fatih içesinde bulunan surlardan atlamak suretiyle meydana gelen intihar olayı ile ilgili olarak; Yapılan çalışmalarda; S.Ç.(19) isimli şahsın surlardan atlayarak intihar ettiği, intihar etmeden önce saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan ilçesinde A.H.(19) isimli kadını daha sonra 16.00 sıralarında Fatih ilçesinde İ.U.(19) isimli kadını öldürdüğü tespit edilmiştir. Konu ile ilgili soruşturma devam etmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunulur.