Gözaltına alınan Narin'in yengesi H. G. ile kuzenleri Ş.K. ve İ.Ķ. adliyeye sevk edildi. Kuzenler savcılık tarafından serbest bırakıldı. Yenge ise "kasten öldürmeye iştirak" suçundan tutuklandı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor.

12 vali merkeze çekildi, daha önce AK Parti'den aday olan iki isim valiliğe döndü 12 vali merkeze çekildi, daha önce AK Parti'den aday olan iki isim valiliğe döndü

Narin Güran cinayetine ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınan yenge H. G. ile kuzenler Ş.K. ve İ.Ķ. adliyeye sevk edildi.

Yengesi tutuklandı

İfadeleri alınana kuzenler Ş.K. ve İ.Ķ. savcılık tarafından serbest bırakıldı. Yenge H.G. "kasten öldürmeye iştirak" suçundan tutuklandı.

HTS kayıtlarına göre yenge, cinayetin işlendiği düşünülen dakikalarda Narin'in yaşadığı eve iki kez girip çıktı.

Tutuklu anne Y. G. de ifadesinde "Ben o saatlerde H. G. ile beraberdim." demişti. Öte yandan annenin ağız ve diş yapısına ilişkin örnekler de alındı.

İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilen örnekler, tutuklu ağabey Enes Güran'ın kolundaki ısırık izleriyle karşılaştırılacak.

Editör: Ömür Ünver