Türkiye-Mısır uçak seferleri iki katına çıktı Türkiye-Mısır uçak seferleri iki katına çıktı

Pazar günü erken saatlerde Far Rockaway mahallesine çağrılan polis, kurbanları ateşe verilmiş bir evde buldu. Erkek şüpheli, yaralı polis memurlarından biri tarafından vurulmadan önce iki polis memurunu bıçakladı. Şüpheli hastaneye kaldırılırken öldü.

Jamaika Hastanesi'nde düzenlenen basın toplantısında polis, yerel saatle 05.10'da"genç bir kadın arayan kuzeninin aile üyelerini öldürdüğünü söylediğinde" 911'i aradıklarını doğruladı.

Beach 22. Cadde'deki adrese iki polis memuru sevk edildi ve burada bir erkeğin bagajla dışarı çıktığını gören memurlar erkekle konuşmaya çalıştığında adam bir polis memurunu boyun ve göğüs bölgesinden, ikinci bir polis memurunu da başından bıçakladı. Memurlardan biri silahını çıkarıp şüpheliyi vurdu.

Olay yerine çok sayıda polis sevk edildiğinde evin önünde 11 yaşında bir kız çocuğu buldu. Hastaneye kaldırılan çocuk, hayatını kaybetti.

New York İtfaiyesi olay yerine geldikten sonra acil servisler evde 12 yaşında bir erkek çocuk, 44 yaşında bir kadın ve 30 yaşlarında bir erkeğe ait üç ceset buldu. 61 yaşındaki kadın da, çok sayıda bıçak yarasıyla Mount Sinai Hastanesi'ne kaldırıldı.

Editör: Ömür Ünver