ABD Merkez Bankası'ndan 54 ay sonra ilk ABD Merkez Bankası'ndan 54 ay sonra ilk

Yeşil Mahalle'de içme suyu isale hattı kazı çalışmalarında göçük meydana geldi.

Haber verilmesiyle bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Göçük altındaki işçilerden biri kurtarıldı. 3 işçinin ise cansız bedenleri bulundu.

Vali Canbolat:  Boru patlayınca göçük oluyor

Aydın Valisi Yakup Canbolat, "DSİ içme suyu projesi çalışmasında bir göçük var. Bir vefat var, bir kişi kurtarıldı. 2 kişi de göçük altında. Kurtarma çalışması devam ediyor. Sulama kanalındaki boruya denk geliyor. Boru patlayınca göçük oluyor. Bölgeye ekipler sevk edildi." dedi.

İSİG Meclisi de, paylaşımında "Celal Yıldırım.. Ramazan Okul.. Şeyhmus Yapıştıran.. Aydın Nazilli’de DSİ içme suyu hattı kazı çalışmaları sırasında borulardan birinin patlaması sonucu göçük altında kalarak hayatlarını kaybettiler, bir işçi yaralandı.." ifadelerine yer verdi.

Bakanlık: Başmüfettiş görevlendirildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı sosyal medya hesaplarından olaylailgili başmüfettiş görevlendirildiğini duyurdu. Bakanlık açıklamasında, "Aydın'da içme suyu hattı çalışmaları sırasında meydana gelen göçük nedeniyle hayatını kaybeden 3 işçiye Allah’tan rahmet, yaralı işçiye ise acil şifalar diliyoruz. Sosyal Güvenlik Kurumumuz tarafından 2 Başmüfettiş yaşanan kazayı araştırmak üzere görevlendirilmiştir. Bakanlık olarak süreci yakından takip ediyoruz." denildi.

Editör: Ömür Ünver