Putin: Ukrayna'nın uzun menzilli füzelerle Rusya'yı hedef alması NATO ile savaş hali demektir Putin: Ukrayna'nın uzun menzilli füzelerle Rusya'yı hedef alması NATO ile savaş hali demektir

ABD milli takım sporcusu Veronica Fraley, sosyal medya platformu X'teki takipçilerine geçim sıkıntısı çektiğini ve kirasını ödeyemediğini açıkladı. Paylaşım üzerine ABD'li iki iş insanı sporcunun kirasını yıl sonuna kadar ödedi.

İlk kez Olimpiyatlara katılan ve Vanderbilt Üniversitesi'nde lisansüstü öğrencisi olan Fraley, eleme etkinliğinden bir gün önce, X'te mali sıkıntılarını paylaştı. Bu durum ülkedeki sporcuların ekonomik durumlarına da gözleri çevirdi. 

CNN'in haberine göre, Fraley'in paylaşımı üzerine Public Enemy'nin kurucu ortağı Flavor Flav ve Reddit kurucusu Alexis Ohanian, genç sporcunun yıl sonuna kadarki kirasını ödediklerini açıkladı. Fraley, Flav ve Ohanian'a bir gönderide teşekkür ederek, "Bu DÜNYA'da her şeyi değiştirecek ve bu hafta ABD takımını iyi temsil etmeyi umuyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: Ömür Ünver